Vi har märkt att ditt språk inte är svenska. KLICKA HÄR för att gå til EN sajten. Fortsätt på denna sida genom att stänga denna banner.

Partnerskap

FIC - ITALIENS KOCKFEDERATION

Sedan 2013 har Cirios tomat- och grönsakskonserver ingått i den italienska kockfederationens "skafferi"! FIC Master Chef utförde noggranna provsmakningar av Cirios sortiment och uppskattade kvaliteten och egenskaperna hos alla våra produkter, både inom konsumentsegmentet och segmentet som riktar sig mot Food Service. FIC:s godkännande berodde på Cirios konsekventa åtaganden att vara ett premiummärke och att märket står för en italiensk kulinarisk tradition, vilket känns igen över hela världen. FIC är den enda officiella och kvalificerade yrkesorganisationen för kockar med medlemmar i Italien, inklusive flera utländska delegationer. Den består också av 20 000 anslutna medlemmar, varav 18 000 i Italien och 2000 över hela världen. Dessa utgörs av professionella kockar, restaurangägare och lärare på restaurangskolor.

CIAO GUSTO - ITALIA DEL GUSTO

Italia del Gusto är det första privata konsortiet bestående av italienska företag inom livsmedels- och dryckesindustrin, vars medlemmar är kända för enastående kvalitet på sina produkter och sitt varumärke. Huvudsyftet med konsortiet är att främja den italienska matens kultur och arv, samt att skydda värdet och äktheten av beteckningen "Made in Italy" på den internationella marknaden. Italia del Gusto befrämjar den italienska livsmedelsindustrin runtom i världen och presenterar italiensk mat med sina ikoniska produkter som får liv genom världskända recept och autentiska familjeberättelser. Idag består konsortiet av 30 företag med 36 olika varumärken, var och en ledare inom deras särskilda marknadssegment.

ASSOCIAZIONE VERACE PIZZA NAPOLETANA (AVPN)

Associationen för äkta napolitansk pizza (Associazione Verace Pizza Napoletana, AVPN) grundades år 1984 i Neapel tack vare de allra bästa napolitanska pizzabagarna. AVPN skyddar och förhöjer produkterna som används i äkta napolitanska pizzor och pizzarecept, vilka har utvecklats enligt antika napolitanska traditioner och seder. På grund av dess kulturella relevans och strikta regler är AVPN en association som erkänts av det italienska jordbruksministeriet. Vi är stolta över att säga att Cirios skalade plommontomater, hela och krossade, har klarat de strikta undersökningsproven och främjas av AVPN.

ALMA - INTERNATIONELLA SKOLAN FÖR ITALIENSK MAT

ALMA, från Parma, är känd som den ledande skolan för italiensk mat enligt Top Cuisine och Hoteliers. ALMA - The International Schppl och Italian Cuisine är världens ledande centrum för utbildning i italiensk mat

Detta är tack vare dess kompetenta lärare, många av dem internationellt erkända kockar, kocklärare, konditorer, sommelierer, bagare, hovmästare, traktörer och restaurangchefer från hela världen.

ALMA - The International School of Italian Cuisine har åtagit sig att skydda och sprida italienska gourmetprodukter runtom i världen.

Få mer information om

Om Cirio 

© 2021 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits