Vi har märkt att ditt språk inte är svenska. KLICKA HÄR för att gå til EN sajten. Fortsätt på denna sida genom att stänga denna banner.

CERTIFIERINGAR

Alla Cirios produkter tillverkas i Italien enligt noggranna processer baserade på kvalitet, odlingskörd, bearbetning och paketering

Ekologisk

Alla våra produkter med denna logotyp på förpackningen är ett resultat av certifierad ekologisk odling.

VeganOk

Den mest utbredda certifieringen för veganska produkter i europa.

GMO-fritt Projekt

 GMO-frön? Det är inte vi! Cirio odlar inte genmodifierade råvaror, det är en grundläggande princip.

Halalcertifiering

Det interna certifieringssystemet är HQS (Halal Quality System). HQS, som är förenligt med internationella islamska sharianormer, erkänns och delas ut av islamska myndigheter runtom i världen.

Kosher certifiering

Vi kan vid behov tillhandahålla denna certifiering på specifika lagerhållningsenheter och anläggningar.

BPA Fria

Alla våra burkar är fria från bisfenol.

IFS Food

Garanterar att vår försörjningskedja följer strikta regler som fastställer våra kvalitetsprocesser, vilka är internationellt accepterade.

BRC Certifikat

Detta garanterar standardiseringen av kvalitet, säkerhet och operativa kriterier, vilket säkerställer att tillverkarna uppfyller sina rättsliga skyldigheter och skyddar slutkonsumenten.

Integrerat jordbruk

Vi har möjlighet att vid behov erbjuda den här certifieringen på specifika lagerhållningsenheter och i vissa anläggningar.

Grön energi

Utgörs av de vindkraftsparker och anläggningen för produktion av biomassa som vi har tagit i bruk för att säkerställa en god nivå av grön energi och minimera våra produkters koldioxidavtryck.

Etisk kod

Vi har anslutit oss till SA8000 och vi har genomfört ett utbildningsprogram för alla våra bönder. De flesta av dem är GRASP GLOBAL GAP-certifierade och alla våra samarbetspartners måste låta Conserve Italia utföra revisioner och underteckna dokument för att verifiera odlingsmetoder och etiska normer.

 CIRIO

Certifieringar

Få mer information om

Cirio Företag

© 2021 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits