Vi har märkt att ditt språk inte är svenska. KLICKA HÄR för att gå til EN sajten. Fortsätt på denna sida genom att stänga denna banner.

PREMIUM KVALITET

100%
ITALIENSKA RÅVAROR

Kvaliteten på Cirios produkter beror på den höga standarden på våra råvaror och den genuina omsorg vi ger i alla våra processer - från odling och plockning till hantering och paketering.

 

F&U

Vi sysselsätter erfarna agronomer och labbtekniker.

Kvalitetskontroller genomförs kontinuerligt genom hela produktionskedjan i enlighet med vårt Quality Assurance System: från prover som tas innan skörd, till proverna under produktionsfasen och tills vi har de färdiga produkterna på  lager. Detta är vad vi menar då vi säger spårbarhet från jord till bord.

För att kunna garantera kvaliteten i ännu högre utsträckning äger vår koncern företaget TERASEEDs. De ägnar sig åt att ta fram GMO-fria frön för att skapa de bästa och mest ideala odlingarna för varje sort och region i Italien.
Våra forskningslabb arbetar i nära samarbete med internationella universitet för att presentera vetenskapliga rön vid konferenser runtom i världen.

 CIRIO

metoden

"Ciriometoden" i punktform!

  • Noggrant utvalda frön, 100% italienska, kontrollerade och garanterat GMO-fria.
  • Hög kvalitetsstandard på råvaran, odlade i de mest lämpliga områdena i Italien: Poslätten i norra Italien, Maremma i Toscana, centrala Italien samt Apulien och Sicilien i söder.
  • Certifierad integrerad produktion, miljövänlig odling som använder naturresurserna på bästa sätt genom att begränsa användningen av alla typer av tillsatser.
  • Avancerade odlingstekniker för att garantera tomaternas kvalitet, så de är skördad vid rätt mognadsgrad.
  • Anläggningar som ligger nära odlingarna: minskade transporttider garanterar tomaternas färskhet.
  • Skördade, konserverade och förpackade inom 24 timmar, för att bevara tomaternas autentiska smak.
  • Ett strikt kvalitetskontrollsystem.

© 2021 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits