Hoppa till huvudinnehållHoppa till sidfot

Spaghetti med körsbärstomateroch och romanesco

rätt

Huvudrätt

recepttipologiVegetarisk

svårighet

Lätt

förberedelsetid

15 min

portioner

4 Servingar

Ingedientser

120 g romanesco broccoli

1 burk Cirio Körsbärstomater

300 g spaghetti

 

en vitlöksklyfta

extra jungfruolivolja

salt

och peppar

Gör så här

  1. Koka upp vatten och salt i en kastrull. Skölj broccolin och skär upp den
  2. Koka upp buketterna i endast 4 minuter för att de ska bibehålla sin knaprighet
  3. Stek vitlöksklyftan i extra jungfruolivolja i en stekpanna. Tillsätt Cirios körsbärstomater och krydda med salt och peppar
  4. Koka pastan (enligt anvisning på förpackningen), häll av vattnet och blanda den med tomatsåsen. Lägg på broccolin.

Inspireras av fler recept
med Körsbärstomater