Vi har märkt att ditt språk inte är svenska. KLICKA HÄR för att gå til sajten. Fortsätt på denna sida genom att stänga denna banner.

Spaghetti med körsbärstomateroch och romanesco

Huvudrätt

Vegetarisk

Lätt

15 min

4 Servingar

Ingedientser

120 g romanesco broccoli

1 burk Cirio Körsbärstomater

300 g spaghetti

 

en vitlöksklyfta

extra jungfruolivolja

salt

och peppar

Gör så här

  1. Koka upp vatten och salt i en kastrull. Skölj broccolin och skär upp den
  2. Koka upp buketterna i endast 4 minuter för att de ska bibehålla sin knaprighet
  3. Stek vitlöksklyftan i extra jungfruolivolja i en stekpanna. Tillsätt Cirios körsbärstomater och krydda med salt och peppar
  4. Koka pastan (enligt anvisning på förpackningen), häll av vattnet och blanda den med tomatsåsen. Lägg på broccolin.

Inspireras av fler recept
med Körsbärstomater

ÖVRIGT RECEPT

© 2021 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits